Как да стартираме сайт за онлайн залагания?

Индустрията на залаганията онлайн генерира страхотен бум в последните години, с конкретен slot-igri-online.bg. Свидетели сме на все по нарастващ брой сайтове предлагащи тази услуга или дори промоции като Betano Бонус Код на различни езици и в различните държави. Както във всяка друга ниша, това означава само едно – изискват се много усилия, много иновация и много постоянство за да сте сред печелившите в бранша. Казано накратко за да започнете този бизнес ще са ви необходими професионален софтуер, подходящ лиценз, специален сървър и качествена поддръжка.

Много е важно да изберете компанията която ще разработи и поддържа вашият софтуер. Трябва да имате предвид при избора че това дългосрочно сътрудничество и като такова трябва да може да отговаря на време на всяко предизвикателство което пазарът ви отправя. Много добре помислете над условията които всеки един предлага. Също така обърнете внимание на портфолиото от вече разработени и поддържани сайтове. Ако не необходимо съберете независими мнения от хора ползващи услугите на тези компании. Трябва много добре да изберете какви точно игри ще предлагате. Дали ще са обикновенните слот машини, блекджек или покер? Или може би ще можете да предложите игра която да е уникална и да бъде по интересна от масовите на пазара? Ще предлагате ли денонощна поддръжка? Имайте предвид че в сайтове с такава потребителите се чувстват много по уверени, много по сигурни и предпочитат сайтове предлагащи такъв съпорт пред останалите.

Лицензът който ще ви е необходим е с различни условия в различните държави. Има значение къде ще регистрирате казиното си защото има държави които например насърчават монополите, други където е напълно забрането и трети в които има реален пазарен принцип. Получаването на самият лиценз може да отнеме дори една година. Формите и начините на плащания също са тема която изисква сериозен решения. Ще ви е нужен договор с компания през която минават онлайн плащания. Имайте предвид че колкото повече форми на плащания приемата, толкова повече играчи ще имат възможност да правят залагания при вас. Много важен въпрос също е и как вашият сайт изглежда. Отделете необходимото време за анализ и на този аспект. Сайтът ви трябва да е удобен за ползване, да предлага ключовите игри само с един поглед.Потребителите не трябва да губят много време докато се ориентират в него. Също така сайтът трябва да е изключително бърз. Помислете върху сървърът на който ще е разположен защото скоростта зависи именно от неговите параметри. Сравнете предлаганите услуги от различни хостинг провайдъри и не правете компромис със скоростта. Отделете време и за маркетингът. Този който ще наречем външен е рекламите в различни други сайтове, социални мрежи, платен рафик, платени публикации. Работа за която ще ви е нужна помощта на маркетинг експерт. Вътрешният маркетинг са бонусите които ще раздавате. За нови играчи, за лоялност, за определен брой печеливши серии и други.