Как да правим пари от видео игри?

Има множество начини да спечелите от видео игри, особено на bezplatni-zavartaniya.bg. Ще се опитаме да разгледаме няколко, които са се доказали в практиката и от които има истински хора които наистина печелят сериозни суми.

Играите от смарфона си! Да, колкото и да ви се струва странно има разработчици които предлагат своите игри за смартфони и когато играете натрупвате точки които можете да разменяте за истински пари или различни награди.

Стартирайте блог за видео игри.

Не са малко хората които пишат за любимите си игри. Това може да стане съвсем безплатно като регистрирате безплатен блог в една от множеството безплатни блог платформи. Играйте любимите си игри и споделяйте своят опит с другите. Когато създавате полезен контент и реално споделяте ценен опит все повече хора ще четат блогът ви. По този начин вие ще се утвърдите в дадената област и все повече хора ще посещават блогът ви всеки ден за да научават триковете за които пишете. Това означава повече трафик и от там, в зависимост от начина по който монетизирате, повече приходи.

Стартирайте канал в Youtube. Не са малко хората които записват своята игра и я споделят в тази социална платформа. Някой от най добрите в бранша имат по над милион последователи и милион гледания на отделни свои клипове. Това се постига когато сте наистина добри в дадена игра, играете и записвте редовно своя гейм плей и го публикувате в Youtube. Колкото по търсени игри играете и колкото повече полезни съвети давате на аудиторията, толкова по лавинообразно ще се увеличават вашите фенове. По този начин вие ще придобиете огромна популярност и вашите приходи ще се увеличават.

Регистрирайте се в HubPages. Това е също един вид социална мрежа за блогъри. Там можете да пишете различни статии на тема игри и да споделяте своят опит с други геймъри. Мрежата генерира огромен трафик и също можете да очаквате много добри доходи когато се утвърдите. Основните канали за приходи от там са Google Adsense и афилиейт програмата на Amazon,

Развивайте и продавайте свой акаунти или герой. Това е особено популярно за игри като World of Warcraft. Въпреки че е забранено и продажбите стават основно в нелегални сайтове, има герой за който има реални сведения че са продадени за по над 10000 долара.

Стартирайте блог за игри на късмета и печелете от комисионна на големите казина. Да това е наистина възможно ако например предлагате схеми ил исистеми за игра на блек джек или рулетка. Когато споделяте своя опит ще привличате много читатели търсещи именно отговори на въпроса : Може ли да се победи казиното? Когато няокй от тях се регистрира чрез ваша връзка в онлайн сайтовете за залози, вие ще печелите комисионна от всички техни залагания. Както и при всеки друг тип сайт или блог, трябва да се постараете много при изготвяне на статиите и да давате наистина ценни съвети, отработени тактики и информация която е като цяло ценна. Единствено по точи начин читателите ви ще ви оценят и ще станете все по популярни.