Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Increase font size Decrease font size Default font size    Default color brown color green color red color blue color
You are here: Главна Хол
Skip to content
Хол
Хол Е-мейл
Хол, холове, всекидневна, всекидневни,гостна
ХолАко в хола вие и работите, и почивате, то той изглежда прекалено претрупан, старайте се да минете с минимално количество мебели, изберете дивани и секции с прост минималистичен дизайн.
Продължава...
 
Цветовете на пролетта Е-мейл
Хол, холове, всекидневна, всекидневни,гостна
Напълно е реално да се обнови всекидневната без особени усилия. Най-важното е правилно да се разположат цветовите акценти и да се избере нов текстил и аксесоари.
Продължава...
 
Изпробваме образ за хола Е-мейл
Хол, холове, всекидневна, всекидневни,гостна

Изпробваме образ за холаВ плен на традициите

Класиката, като доброто вино, с времето става още по-добра. Познавачите твърдят, че тя не само че не остарява, но и придобива нови черти, като се нагажда към съвременността. Мебелите, изпълнени в този стил, се използват от векове, предават се от поколение на поколение. Отделните производители ги създават по музейните експонати. Тези екземпляри поразяват със своята форма, мислено ни връщат в епохата на баловете, но при всичко това остават съвременни и актуални. Този ефект се постига и благодарение на ценните породи дървесина.

Продължава...
 
Романтичен хол Е-мейл
Хол, холове, всекидневна, всекидневни,гостна

Романтичен холРазкошен хол оформен в светли розови и бели цветове. Ексклузивните тънки завеси в нежна гама подчертават изискания стил.

 

 

Продължава...
 
Дълговечен хол Е-мейл
Хол, холове, всекидневна, всекидневни,гостна

Дълговечен холПървоначално идеята на хола е място за посрещане на гости. В наше време това също така е и общо помещение, където се събират всички членове на семейството.

Холът основно се разделя на две зони – зона за хранене и зона за почивка. Тези участъци се разграничават с помощта на цветове, светлина и разположение на мебелите. За зоната за хранене са подходящи топли цветове – нюанси на жълтия, червения и оранжевия цвят. Уютната атмосфера, която създават тези цветове, поддържа доброто настроение при общуване. За зоната за почивка могат да се използват нюансите на синия цвят. Те понижават напрежението и умората след работен ден.
Продължава...
 
Мебелите в нашите холове Е-мейл
Хол, холове, всекидневна, всекидневни,гостна
Мебелите в нашите холовеТипичния проблем в съвременния апартамент е теснотията. Даже ако квадратните метри в дома позволяват на душата ни да се развихри, и да проявим фантазията си. Въпреки това ние с болезнена фанатичност се стремим да ги запълним с мебели и най-разнообразни вещи, когато можем да се ограничим със стилни рафтове и място за почивка. При това за него може, както да си купим мек ъгъл, така и да използваме голямо количество възглавници, живописно разположени на пода.
Продължава...
 
Домашни декорации във всекидневната Е-мейл
Хол, холове, всекидневна, всекидневни,гостна
Домашни декорации във всекидневнатаПодредбата в дома е отражение на талантите и амбициите на собственика му. Когато прекарате половин час в хола, вие уверено можете да предположите какви са вкусовете и предпочитанията на домакина. Какъв е той – просветен библиофил, сноб естет, сух педант, фанатичен меломан, представител на деловите кръгове или младеж, обичащ нощния живот. Стандарта му на живот също може да се прочете в елементите на декора. И ако дизайнерите –професионалисти твърдят, че интериора на кухнята и банята разказват много повече за стопанина, неговата философия и интереси, не вярвайте! Хола е мястото, където личността може да се развихри!
Продължава...
 
“Японски” хол Е-мейл
Хол, холове, всекидневна, всекидневни,гостна

“Японски” холДомашните интериори в японски стил в последно време са много популярни.

Съвети от дизайнерите:

Нищо излишно

Централно място в японския стил заема огнището, в него има и малка градинка, и задължително – големи прозорци, те означават свързването на дома с външния свят, практически няма вътрешни разделящи стени – пространството се зонира с помощта на хартиени подвижни прегради. Минимализъм, функционалност и простота – това е основата, към която трябва да се придържаме. Отделете в хола място за цветя и малък изкуствен водопад. За основа на градината са подходящи гладки кръгли камъчета. Тапети от естествен бамбук, водорасли или слама са подходящи за оформяне на една от стените. Не се увличайте много с декорирането, добавете само два-три детайла: картина, ваза, статуетка са достатъчни – и се наслаждавайте на спокоен философски живот.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 8 от 9