Никакъв кристал и порцелан! Тези прелестни създания са изработени само от природни материали. Шапките на жълъди и ореховите черупки се превръщат в малки шапки. Листа от клен и пера изпълняват ролята на крила. За тяло може да се използва шишарка, бадем, листо от имел, клони от туя.

Необходими материали:

4 чашки, дървена дъска, боя, маркер за порцелан, 4 кукички, мгновенно лепило, четка, чолив, винтове и дюбели за стена

Необходими инструменти и материали:

фазер, ел.трион, акрилни бои, лак за дърво, шкурка, дрелка, връв, четки, лепило, ножица, линолеум.

Практичен детайл или декоративен елемент? И двете, нали е много удобно, когато градинските аксесоари играят няколко роли на веднъж. Например, красивата твърда седалка може да се използва и като градинско пано или като подставка за горещи съдове. Но и в своята основна роля тя е незаменима, защото през топлия сезон искаме да прекарваме възможно най-дълго време на открито.

Един оригинален способ да обновите стар скрин е като му подарите крила. Милите чайки никога няма да отлетят и ще донесат щастие в дома. При желание повърхността на скрина може да се лакира или боядиса с боя в подходящ цвят.

Необходими материали:

сгъваема табуретка, дървени летви с дебелина 1см и ширина 4,7 см; бяла боя, четка, принтиран шаблон, електрически трион, шкурка, отверка, връв, голям лист хартия