Аромат на елха, блясък на ледени кристали, ярки коледни играчки и светлина на свещи - след като види вашата празнично украсена градина, дядо Коледа точно няма да сбърка вратата! Но, от какво трябва да започне приказната промяна?

Обикновените предмети, като с помощта на вълшебство, могат да се превърнат в стилни аксесоари: поставете в дъното на малки бурканчета мъх, червени свещи, завържете с панделка и добавете клонче елха.

 

Коледната елха на верандата може да се украси с природни "коледни играчки", например, червени ябълки, орехи, шишарки, звезди направени от гъвкави клони от бреза.

 

Кошница, напълнена с неща, намерени в градината или гората, - е идеален вариант за зимна композиция, особено ако е леко заскрежена.

За слънчевите студени дни е подходяща ледена декорация, от замразена вода във силиконови форми. Ледените звезди като елмази блестят на слънчевите лъчи.

"Огнената чаша" на барбекюто е станала сцена на празнично представление. Когато няма вятър запалете свещите, които са поставени между елови клони, бръшлян и имел.

Гирляндата от шишарки за мигновение превръща всеки храст в коледно дърво.